Workshop Basisfotografie

Heb je een spiegelreflexcamera en wil je graag wat meer leren hierover, dan is deze workshop helemaal geschikt voor jou.

 

Eerst krijg je toegang tot de online workshop basisfotografie waar de theorie wordt uitgelegd.  Zo krijg je de kans om op voorhand al te oefenen.  Je krijgt ook toegang tot een besloten Facebookgroep waar je foto’s kan plaatsen en vragen kan stellen.

 

Nadien gaat de praktijk door op een supertoffe locatie waar een leuke styling voorzien zal zijn en allerlei extra’s.  Het wordt echt een totaalbeleving. Ook zullen er modellen aanwezig zijn zodat je ineens goed kan oefenen.

 

Je hebt dus de kans om in te schrijven voor enkel de online workshop of de combinatie van een online workshop en nadien de praktijk.  Voor de praktijk kan je je inschrijven van zodra er een datum beschikbaar is.

 

 

Wat komt er aan bod:

  • Wat is diafragma, sluitertijd, ISO, witbalans, …
  • Uitleg en tips over lenzen
  • Uitleg over de verschillende programmastanden.
  • Tips voor het maken van betere composities
  • Enzovoort…

 

Kortom ik probeer jullie op een zo eenvoudig mogelijke manier uitleg te geven over hoe het werkt.  Er is voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen.  Ik help jullie graag!

 

Deze workshop wordt in groep gegeven, maar een 1-op-1 workshop kan ook steeds.  Ook kan je deze workshop online volgen.

Stuur me maar een berichtje als je hierover meer informatie zou willen.

 

Tot binnenkort!

 

RECENSIES ONLINE WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE:

 

Ik reserveerde een plekje voor de workshop basisfotografie, maar door de huidige maatregelen werd dit verzet naar een latere datum. Ellen gaf me de link naar haar online cursus zodat ik al wat kon beginnen oefenen met mijn spiegelreflexcamera. Deze is ingedeeld in verschillende modules die je eender wanneer kan bekijken.

Onlangs rondde ik de online cursus af en wat ben ik blij dat ik hem kon volgen! Mijn camera staat niet meer in de automatische stand en ik oefen bijna alle dagen met verschillende onderwerpen en instellingen. Mijn foto’s zijn ineens van een heel ander niveau, ik sta er zelf van versteld! Ellen geeft ook feedback en is gewoon ook een heel toffe madam! Ik hoop dat ik haar binnenkort eens in het echt kan ontmoeten.

Ik kan de online cursus in ieder geval erg aanraden! Ook het facebookgroepje waar we de foto’s van de deelnemers kunnen bekijken en beoordelen (complimenteren) is een echte meerwaarde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Roxanne Geerts

 

 

Ik heb al meer dan een jaar een juweeltje in mijn kast liggen waarvan ik enkel 1 knopje kende: de automatische stand. Ik volg Ellen al lange tijd, telkens met een onbereikbare bewondering. Maar toen kwam die dag…ik schreef me in voor de cursus. Online, want Corona gooide roet in het mooie eten. Maar mijn hemel, wat een verschil die modules hebben gemaakt. Niet alleen kan ik nu zeggen: mmm, ja, ik heb een goeie foto genomen. Ik zeg nu: jeeeeeee, wat een knappe foto, ik wil dat iedereen het ziet!! Ik ben geschrokken, niet alleen van mijn toestel, maar ook van mezelf, en niet in het minst van Ellen Rombouts. Dikke pluim, ben super blij, ik heb een passie ontdekt waarvan ik wel wist dat ze broeide en dankzij Ellen tot uiting is gekomen. En ik hoop nog heel veel van haar te kunnen bijleren. ❤️

Else Staut

 

RECENSIE WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE:

 

Ik volgde bij Ellen de Workshop Basisfotografie omdat ik een goed toestel had, maar niet wist hoe dat ik het kon gebruiken. In de workshop neemt Ellen je mee door de theorie op een super toffe en interessante manier. Hierdoor ken je de basis om er daarna mee aan de slag te gaan. 📸 De styling en figuranten die we mochten fotograferen waren niet min. Alles was tot in de puntjes verzorgd en dat maakt het oefenen natuurlijk extra leuk. Echt een aandrader voor iedereen die niet meer op de automatische stand wil fotograferen en een leuke namiddag wil beleven!😀🔥

Sientje Palmans