VEELGESTELDE VRAGEN

Waar vindt de fotoshoot plaats?

De fotoshoot gaat buiten door.  De locatie van de fotoshoot wordt in onderling overleg gekozen.  Vaak ga ik naar de Kalmthoutse Heide voor mijn fotoshoots.

 

Stel dat het slecht weer is?

Dan gaan we kosteloos op zoek naar een nieuwe datum.

 

Wanneer ontvangen we de factuur?

Wanneer de fotoshoot afgesproken is, ontvang je via mail een factuur.  Er dient steeds op voorhand 25% van het bedrag betaald te worden.  Dan pas is de fotoshoot definitief.  het overige bedrag dient ten laatste 2 dagen op voorhand betaald te worden.  Bij het aankopen van een cadeaubon ontvang je ineens een factuur van het volledige bedrag.

 

Iemand is ziek, er zijn onverwachte omstandigheden, …

Gelieve mij dan ten laatste 48 uur op voorhand te verwittigen .  Dan zoeken we kosteloos naar een andere datum.  Binnen de 48 uur dient er een geldige reden te zijn.  Moest ik zelf niet kunnen, laat ik jullie ook zo snel mogelijk iets weten.

 

Hoe en wanneer bezorg je de foto’s?

Binnen de twee weken ontvangen jullie van mij een online galerij.

 

Kunnen de foto’s van de galerij ook afgedrukt worden, is de resolutie hoog genoeg?

Nee deze hebben een lage resolutie en bevatten ook mijn logo.  Deze zijn wel geschikt voor sociale media.  Jullie kunnen van deze galerij wel een aantal foto’s kiezen die ik in hoge resolutie doorstuur via WeTransfer.  Deze zijn wel geschikt om af te drukken.

 

Bewaar je de foto’s lang?

Deze worden 6 maanden bewaard.  Zorg dus steeds voor een back-up van deze foto’s.

 

Gebruik je foto’s op sociale media, website, voor reclame, …?

Ja dat kan zeker.  Gelieve mij dan ook steeds op voorhand te verwittigen als jullie dit niet willen.  Daar wordt uiteraard rekening mee gehouden.

 

Heb je nog een andere vraag?  Neem dan zeker contact met me op via het contactformulier of via mail (info@ellenromboutsphotography.be).