ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer een klant een afspraak maakt, gaat deze akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 

De fotoshoot gaat buiten door.  Bij slechte weersomstandigheden gaat de fotoshoot niet door en gaan we kosteloos op zoek naar een nieuwe datum.

 

De locatie van de fotoshoot wordt in overleg gekozen.

 

Ellen Rombouts Photography is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan tijdens de fotoshoot.

 

Wanneer de fotoshoot afgesproken is, ontvang je via mail een factuur.  Er dient steeds op voorhand 25% van het bedrag betaald te worden.  Dan pas is de fotoshoot definitief.  Het overige bedrag dient ten laatste 2 dagen voor de fotoshoot betaald te worden.  Gelieve de factuur ook steeds na te kijken op eventuele fouten.

 

Bij het aankopen van een cadeaubon dient het volledige bedrag onmiddellijk betaald te worden.  Dit geldt ook als je een speciale actie boekt.

 

Gelieve mij steeds ten laatste 48 uur op voorhand te verwittigen als de fotoshoot niet zou kunnen doorgaan.  Dan zoeken we kosteloos naar een nieuwe datum.  Binnen de 48 uur dient er een geldige reden te zijn.  Wanneer ik om één of andere reden niet zou kunnen, laat ik het ook zo snel als mogelijk weten.

 

Binnen twee weken ontvang je van mij een overzicht van de foto’s.  Ik maak hiervoor zelf een selectie.  Deze selectie bevat 20-30 foto’s.  Deze krijg je in webresolutie met logo.  Uit deze foto’s kan je dan 10 foto’s kiezen die je graag in hoge resolutie wil ontvangen.  Hou er rekening mee dat de foto’s in webresolutie niet geschikt zijn om af te drukken.  Deze kunnen gebruikt worden op sociale media.  Gelieve deze keuze binnen de twee weken door te geven.  Bestanden worden digitaal aangeleverd via WeTransfer.

 

Ik werk zelf met een gekalibreerd scherm.  Ik kan dan ook geen garantie bieden als je de foto’s zou laten afdrukken bij een goedkope afdrukservice.

 

Je hebt enkel gebruiksrecht.  Dit wil zeggen dat het niet toegestaan is om de foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden of fotowedstrijden.

 

Ik behoud ook het auteursrecht.  Je mag de foto’s niet zelf bewerken of aanpassen.

 

Wanneer je een foto gebruikt op sociale media (Facebook, Instagram,…) dient bij de foto steeds mijn naam vermeld te worden.  Hiervoor kan je de de foto’s in webresolutie gebruiken.

 

De foto’s kunnen door mij gebruikt worden voor promotie of gepubliceerd worden op sociale media en/of website.  Gelieve mij op voorhand te verwittigen als je hier niet akkoord mee zou gaan.

 

De digitale bestanden zullen 6 maanden na de fotoshoot bijgehouden worden en nadien worden ze verwijderd.  Gelieve ook steeds een back-up te maken van de foto’s.